Qui som

Qui som

alforja-stak-1

Alforja Stark és una plataforma digital col·laborativa per a la difusió d’informació relacionada amb el municipi d’Alforja, el seu entorn (Baix Camp – Priorat) i els seus habitants, que manté un especial interès a promoure l’art, la cultura, el turisme i el desenvolupament econòmic en aquesta zona.

Molts dels articles que aniran apareixent a Alforja Stark, ja han estat publicats en revistes impreses d’àmbit local i d’escassa i limitada difusió com L’informatiu d’Alforja, Vent d’Serè i Mirador entre altres. Però que per la seva importància ens complau posar a l’abast de tots. Aquest material s’aniran alternant amb noves publicacions, amb la periodicitat d’un per setmana per no abusar de la paciència dels nostres lectors.

Alforja Stark està obert a la participació de tots els interessats en col·laborar si, Primer: Tracta un tema d’interès per a Alforja i zones limítrofes. Segon: El tema ha d’estar escrit i abordat amb un mínim de rigor i profunditat. Les propostes també podran ser enviades al nostre correu: alforjastark@gmail.com. Per col·laborar amb Alforja Stark podeu contactar-nos a través de Facebook o pots trucar al tel: 665 864 270

La major part dels continguts d’Alforja Stark, dades, estudis i gràfiques estan subjectes a una llicència de Creative Commons. En podeu fer lliure ús si n’esmenteu la font (alforjastark.com) i si no les utilitzeu amb finalitats econòmiques. Llegiu-ne les condicions abans de fer-les servir.

La gran majoria de fotos (99%) incloent les que no porten el nom de l’autor pertanyen a Rogelio Portal i podran ser emprades especificant  AlforjaStark.com o el nom de l’autor. Les fotos on aparegui especificat un nom d’autor diferent a Rogelio Portal no podran ser emprades amb cap fi si no es té l’autorització dels respectius autors.

Alforja Stark no és responsable de les opinions recollides en els continguts ni expressades pels respectius autors o participants d’aquest lloc web.

En Alforja Stark NO enmagatzamem ni sol·licitem cap informació dels nostres visitants. Ens limitem a respondre els e-mails d’aquelles persones que ens consultin algun dubte o ens demanin quasevol informacío.

El lloc web Alforja Stark està gestionat per assumtesdedisseny.com

MAIL DE CONTACTE

contacte@alforjastark.com

OUR SOCIAL PROFILES

Apreciem que ens ajudis a mantenir el fruit del nostre treball lliure i gratuït
¡Gràcies per la teva ajuda!fence