“Salvem la nevera del Ginoteta”: tenim una resposta

“Salvem la nevera del Ginoteta”: tenim una resposta

by -
0 3626
 

Com és ben conegut a través d’Alforja Stark vam llançar una campanya de recollida de signatures mitjançant la plataforma Changue.org per a rescatar de l’abandó i posar en valor el nostre més conegut pou de Gel:  Salvem la nevera del Ginoteta. Fins al moment aquesta petició suma 203 firmants, i encara que no és una xifra impressionant estem satisfets perque hem contribuït a que doni els primers fruits.

neveres-ginoteta-02

En el seu moment vam comunicar aquesta iniciativa al govern local,  conjuntament amb la total disposició, per part dels actuals propietaris, de negociar una solució satisfactòria a l’assumpte, però no vam obtenir resposta. Posteriorment va ser el grup d’Esquerra local (ERC) qui es va encarregar de tractar el tema en els dos últims plens municipals (ho vam explicar en aquí) fins que finalment van obtenir una resposta la qual ens han fet arribar i avui posem a disposició de tots:

“En el darrer Ple Municipal i a petició del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, és va preguntar al Sr. Alcalde sobre la situació de la Nevera del Ginoteta i si l’Ajuntament pensava implicar-se en el tema o no.

El Sr. Alcalde va destacar en primer lloc que la construcció anomenada “Nevera del Ginoteta” no estava com tot el Consistori pensava declarat com a BCIL (Bé d’Interès Local), per lo que aquest serà el primer pas a seguir. També va explicar que l’Ajuntament va fer una proposta de compra a la propietària, que va refusar, optant per una formula de cessió que s’ha d’acabar de perfilar en tant a anys i condicions. Així doncs el Sr. Alcalde va demanar un temps per poder acabar de tancar el tema.

El grup d’Esquerra es va donar per satisfet amb les explicacions desplegades, però va insistir que s’estaria damunt del tema, ja que el conjunt no pot esperar gaire més per la seva restauració.”

ERC Alforja

 

Si bé és cert que, la quantitat de signatures recollides fins al moment està per sota de les nostres expectatives, de moment hem contribuït a posar el tema en l’ordre del dia dels qui prenen les decisions en el nostre municipi. Per la nostra part continuarem fent lo que estigui a l’abast de les nostres mans, i oportunament seguirem informant. De moment la campanya continua endavant:

Firma la Petició

neveres-ginoteta-03

Alforja Stark

 

NO COMMENTS

Leave a Reply