Ruta 4×4 Alforja: Les Valls d’Alforja, ermites, llegendes, vi i mel.

Ruta 4×4 Alforja: Les Valls d’Alforja, ermites, llegendes, vi i mel.

by -
0 3434
 

Alforja Advetur 4×4 conjuntament amb El celler Mas del Botó, el menjador de l’ermita de Puigcerver i Mel del Padrí han creat un pack que et permet conèixer en un mateix dia els indrets amb més encant de la vall d’Alforja combinant-ho amb l’experiència 4×4 per camins mil·lenaris que travessen la nostra comarca: Ruta 4×4 Alforja

El pack núm. 1 inclou:

  • Visita guiada a l’ermita de Sant Antoni
  • Visita guiada al celler mas del Botó i tast dels seus productes
  • Explicació del món de la mel i experiència directa amb les abelles de Mel del Padrí
  • Visita guiada a l’ermita de Puigcerver i explicació del misteri de la Verge
  • Dinar al menjador de l’ermita de Puigcerver
  • Trasllat en 4X4 pels camins de la Vall amb sortida i tornada a Alforja
  • Existeix l’opció de canviar dinar a l’ermita per esmorzar

 

El recorregut: té com a punt de partida el pàrquing del taller Jordi Car (Pol. Ind. d’Alforja) aproximadament a les 9 del matí, on és possible deixar el cotxe per agafar els vehicles tot terreny amb conductor que ens traslladaran pels camins de la vall. La primera destinació després de travessar el nucli antic d’Alforja és l’ermita de Sant Antoni on a més a més de gaudir d’una aigua … És possible admirar la pintura mural del nostre pintor Jaume Queralt: els miracles de Sant Antoni.

Visita comentada de les instal·lacions del celler i experiència directa amb arnes, acompanyats per l’apicultor

Posteriorment es puja per l’antic camí de Porrera (o de la canaleta) fins al coll de Cortiella i es descendeix pel mateix camí fins al celler del Mas del Botó on es durà a terme una visita comentada de les instal·lacions i les vinyes, es farà un tast de vi amb productes locals. Aquí mateix es realitzarà la xerrada sobre el món de les abelles amb la possibilitat de dur a terme una experiència directa amb arnes, acompanyats per l’apicultor i un tast dels seus productes.

Cap a l’ermita de Puigcerver

 

Després de deixar la vall de Cortiella la visita contínua a l’ermita de Puigcerver el més mític centre de culte de la nostra comarca. Aquí es donarà a conèixer la història i les llegendes que des d’antany s’expliquen sobre aquest fabulós lloc, alhora que es visiten totes les seves instal·lacions. La tarifa inclou un dinar en el menjador dels ermitans Carles i Lourdes, encara que si ho prefereixen, es pot canviar per un esmorzar.

Una vegada conclosa la visita i el dinar a l’ermita de Puigcerver es torna al punt de partida pe l’antic cami de Puigcerver passant per la creu del Formatge, s’arriba al destí aproximadament a les 17:00 h.

El pack núm. 2 i 3

Si ho prefereixen, també és possible prescindir de la ruta 4×4 i portar a terme la visita comentada de les instal·lacions del celler i les vinyes, la xerrada sobre el món de les abelles, l’experiència directa, acompanyats de l’apicultor i un tast de vi amb productes locals. També és possible realitzar únicament la visita al celler més el tast de vi amb productes locals. Sempre contant en aquests casos que el desplaçament fins a la bodega corre a compte del client.

Tarifes:

El pack 1: Amb ruta 4×4 per les valls d’Alforja + visita comentada de les instal·lacions i les vinyes + experiència directa amb les abelles + tast de vi amb productes locals té un valor de 90 euros per persona. (Es requereixen 5 persones com mínim i té com a punt de partida Alforja).

El pack 2: La visita comentada de les instal·lacions i les vinyes + experiència directa amb les abelles + tast de vi amb productes locals té un valor de 25 euros per persona. (no inclou el transport fins a les instal·lacions)

El pack 3: La visita comentada de les instal·lacions i les vinyes + tast de vi amb productes locals té un valor de 10 euros per persona (no inclou el transport fins a les instal·lacions)

Contacte:

Contacte Pack núm. 1: tel.  616 813 122 – info@alforjadventur4x4.cat
Contacte Pack núm. 2 i 3: tel.  630 962 747 – pep@masdelboto.cat

Alforja Stark – Ruta 4×4 Alforja

 
Thais Salvat
Llicenciada en Belles Arts, actualment treballa de professora de Dibuix de secundària, cocreadora del projecte l'artista va a l'escola.

NO COMMENTS

Leave a Reply