Priorat: Presentació de la Carta Europea de Turisme Sostenible

Priorat: Presentació de la Carta Europea de Turisme Sostenible

by -
0 2320
 

Quin model turístic volem pel Priorat?

Entre el 26 de gener i l’11 de febrer tindrà lloc en diversos pobles de la comarca del Priorat una ronda de presentacions de la Carta Europea de turisme Sostenible. La Carta europea de turisme sostenible (CETS) és una acreditació d’àmbit europeu, atorgada per la Federació EUROPARC, que certifica que el desenvolupament del turisme en un territori es realitzarà de manera sostenible d’acord amb els objectius de la Carta. Es poden adherir a la Carta els espais naturals protegits (2001), les empreses turístiques (2008) i les agències de viatges (a partir de l’any 2015).

La Bisbal de Falset, 26 de gener (19h) a la sala d’actes de l’Ajuntament
Ulldemolins, 27 de gener al Centre Cívic (19h)
La Vilella Baixa, 28 de gener al Teatre (19h)
Cabacés, 29 de gener a la Societat Unió Recreativa (19h)
Cornudella de Montsant, 30 de gener a la sala d’actes de l’Ajuntament (19h)
Falset, 11 de febrer a la sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat a les (18.30 h)

Les empreses acreditades amb la CETS han d’aplicar una sèrie de mesures per millorar el seu comportament ambiental per mitjà de l’acompliment de 30 accions obligatòries i un pla d’actuacions a 3 anys. Aquest fet comporta també una millora de la qualitat, i, conseqüentment, la prestació d’un servei amb garanties per als usuaris.

 
Altres Autors
Gairebé qualsevol persona pot publicar gairebé qualsevol contingut en la nostra revista si, tracta un tema d’interès per a Alforja i zones limítrofes. Alforja Stark no és responsable de les opinions recollides en els continguts ni expressades pels respectius autors o participants d’aquest lloc web.

NO COMMENTS

Leave a Reply