Un passeig per Alforja de la mà de Teresa Karpowicz

Un passeig per Alforja de la mà de Teresa Karpowicz

by -
0 1528
 

Durant tot el passat cap de setmana la sala d’exposicions de l’Ateneu Cultural Josep Taverna va exhibir l’obra pictòrica de Teresa Karpowicz dins de la que destaquen una seria de llenços que tenen com a motivació Alforja, poble en el qual resideix des de l’any 2001.

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-001
Arcs (250 €)

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-002
Racó Màgic (250 €)

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-003
Vell carro (150 €)

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-004
Nabril baix (200 €)

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-005
La flor de l’amatller (150 €)

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-006
Dia plujós (350 €)
 

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-007
Al fons el campanar (200 €)

Teresa Karpowicz

Teresa Karpowicz és una artista polonesa però que fa més de 17 anys resideix aquí, les circumstancies han fet que no sigui molt coneguda entre els veïns, tot i que ella coneix molt  bé el nostre poble i així ho demostra en la seva obra. Exposada per primera vegada a Alforja a l’Ateneu. Els seus quadres emmarquen racons del poble alguns d’ells molt pintats i fotografiats anteriorment per diversos artistes, però sorprenen alguns punts de vista poc freqüents com la baixada del Carrer Ramon de Ganagot o la vista des del camí d’Arbolí travessant el Sol de la Cluca. En tots ells domina el realisme amb un cert romanticisme buscat amb diferents elements com cels ennuvolats, un carro oblidat en una plaça, una vegetació exuberant, o uns contrastos de llum i ombra molt accentuats.

 

Alforja_Teresa_Karpowicz-009
Teresa Karpowicz

 

 
alforjastark
Alforja Stark és una plataforma digital col·laborativa per a la difusió d’informació relacionada amb el municipi d’Alforja, el seu entorn i els seus habitants, que manté un especial interès en promoure l’art, la cultura, el turisme, el desenvolupament econòmic sostenible i el respecte a la natura en aquesta zona.