La coral Floc a la “Gent del Llamp” de TV Reus

La coral Floc a la “Gent del Llamp” de TV Reus

by -
0 4710
 

Ahir divendres 20 de març a les 7 de la tarda, va tenir lloc al Teatre de la Defensa Agrària de la Selva del Camp, una gala per donar el tret de sortida a la nova sèrie de televisió de Canal Reus: “Gent del Llamp” i aglutinar totes les entitats del Baix Camp que hi participen. També es va a presentar la nova secció dels informatius de Canal Reus TV anomeda “Baix CAMP”.

Com és la Gent del Llamp?

Aquesta qüestió és la que pretén resoldre el nou programa de Canal Reus TV, Gent del Llamp. Una sèrie de 9 programes presentada per Aleix Figueras que fa un recorregut pels municipis de la comarca a través de 30 entitats del Baix Camp que defineixen la forma de fer i ser del territori. L’emissió regular del programa començarà el pròxim 25 de març. L’entitat alforgenca seleccionada és la Coral Floc, la qual  va interpretar un dels seus temes com a cloenda de la gala, a la que també van assistir representants dels governs locals entre altres personalitats.

 

El compromís de Canal Reus TV amb el territori no acaba aquí. També es va a presentar la nova secció dels informatius de Canal Reus TV, batejada amb el nom “Baix CAMP” on participen en directe via Skype, corresponsals de diferents municipis, aportant actualitat i apropant les noticies al teleespectador. Són periodistes vinculats a Alforja, Almoster, Les Borges, Maspujols, Riudoms, La Selva, Vinyols i Vilaplana. En connexió via Skype amb l’editor i presentador de l’edició vespre del ‘Notícies’, Jaume Vich, els dimarts i els dimecres expliquen en directe l’actualitat d’aquests municipis del Baix Camp.

La nova secció dels informatius de Canal Reus TV té com a objectiu aprofitar els avantatges de les noves tecnologies per ampliar l’àmbit de cobertura informativa de la televisió i apropar encara més les notícies al teleespectador ja que els vuit periodistes que s’han incoporat a aquesta xarxa de col·laboradors estan vinculats a mitjans, webs i blogs dels seus municipis. Alforja Stark és un d’ells.

Enllaç a la nova secció dels informatius: ‘Baix CAM’

 

Thais Salvat Rull

 
Thais Salvat
Llicenciada en Belles Arts, actualment treballa de professora de Dibuix de secundària, cocreadora del projecte l'artista va a l'escola.

NO COMMENTS

Leave a Reply