Actuació Joves Alforja. 25 anys del Casal dels Avis

Actuació Joves Alforja. 25 anys del Casal dels Avis

by -
0 4882
 

25è aniversari de la Fundació Privada Casal dels Avis d’Alforja

Amb motiu, aquest any 2015, de la commemoració del 25è aniversari de la Fundació Privada Casal dels Avis d’Alforja, es va celebrar divendres, 24 d’abril a les 21.00 hores, al poliesportiu d’Alforja, un sopar benèfic i una mostra d’actuacions d’algunes entitats del poble. Una de les actuacions més destacades de la nit va ser una actuació dels joves Alforja. Els diners recaptats amb el sopar benèfic i d’altres ingressos que es puguin aconseguir, seran destinats íntegrament a l’atenció dels seus residents i usuaris i a la millora de les instal·lacions, especialment als programes “25×1000” i “dóna’ns aire”.

joves-de-alforja
Joves Alforja

Al sopar van acudir la gent del poble, famílies d’usuaris, proveïdors, entitats i industries d’Alforja i altres col·laboradors, també comptaren amb la presència d’algunes autoritats públiques, com: Sr. Antoni Comas, Ex conseller de Benestar Social i Família Sra. Dolors Gordi, Secretaria de Família, Sra. Anna Vendrell, Directora de Benestar Social i Família dels serveis territorial de Tarragona, Sra. Eva Ferran, Cap dels serveis territorials de Tarragona, Sr. Josep Mariné i Grau, Ex President de la Diputació i President Honorífic de la Fundació Casal dels Avis d’Alforja, Joan Josep Garcia, Alcalde d’Alforja i Josep Maria Borràs, President de la Fundació Casal dels Avis d’Alforja.

Una de les actuacions més destacades de la nit va ser una actuació dels joves Alforja.

 
alforjastark
Alforja Stark és una plataforma digital col·laborativa per a la difusió d’informació relacionada amb el municipi d’Alforja, el seu entorn i els seus habitants, que manté un especial interès en promoure l’art, la cultura, el turisme, el desenvolupament econòmic sostenible i el respecte a la natura en aquesta zona.

NO COMMENTS

Leave a Reply