Foc i tradició, Diables d’Alforja, Bou d’Alforja

Foc i tradició, Diables d’Alforja, Bou d’Alforja

by -
0 2475
 

Diables, pólvora, traques, morters, crema del Carnestoltes, dracs, trabucs, tronades, torxes, petards, coets, correfocs, salves, trons, correbous, carretillades, falles, teieres, pirotécnia, castells de foc, canons, flama del Canigó, mascletades, fogueres, ball de Sant Miquel, espurnes.
El foc és inseparable de la festa i les cançons, les il·lumina i acompanya.

La importància del foc com un dels elements preponderants de la nostra cultura data del temps de l’antiguitat i ha perdurat fins als nostres dies influenciant la nostra cultura i folklore particulars. El folklore d’un poble determinat és l’expressió de les vivències própies d’aquell poble al llarg de la seva història. Actualment drets directives i una regulació massa severa reprimeixen la vida de les nostres festes populars. Aquesta videocreació és un testimoni de l’esforç d’un poble que malda per mantenir les seves tradicions.

 

Producció: Aleix Arnavat

 
Aleix Arnavat
Fotògraf de reconeguda experiència. Els seus principals interessos són el retrat, social, la fotografia de viatges, i la fotografia comercial. Destaca a més a més nombrós material videogràfic i videomusical.

NO COMMENTS

Leave a Reply