Festa del Mandongo. Capafons

Festa del Mandongo. Capafons

by -
0 4291
 

A començaments de febrer té lloc la Festa Popular del Mandongo de Capafons. El Mandongo era, una festa familiar molt important, en la qual es reunia tota la família per fer aquesta feina complexa que era la matança del porc. Actualment  s’ha convertit en una festa de tot el poble que l’organitza l’Associació de dones “Verge de Barrulles”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capafonts.

Per aquest esmorzar popular del Mandongo s’utilitzen materials, de primera qualitat, són preparats “in situ” per les dones de l’Associació, i a la sala municipal es pot degustar. Aquest plat típic del Mandongo, consisteix en cansalada i magre, ronyó, fetge, amb fesols, oli abundant i tot fregit. Tot això regat amb un bon vi, en un ambient relaxat i d’alegria.

 
alforjastark
Alforja Stark és una plataforma digital col·laborativa per a la difusió d’informació relacionada amb el municipi d’Alforja, el seu entorn i els seus habitants, que manté un especial interès en promoure l’art, la cultura, el turisme, el desenvolupament econòmic sostenible i el respecte a la natura en aquesta zona.

NO COMMENTS

Leave a Reply