Fem Pataco: Una peli d’Andrea Eidenhammer i Rogelio Portal

Fem Pataco: Una peli d’Andrea Eidenhammer i Rogelio Portal

by -
0 4549
 

El Pataco, una recepta típica d’Alforja i del Baix Camp, és el tema del documental “Fem Pataco” de la cineasta Andrea Eidenhammer. Es va estrenar el dissabte 30 d’agost durant la inauguració de la primera Fira del Pataco d’Alforja i va comptar amb una molt bona acollida per part de la població local i del públic de fora.

Les Dones d’Alforja les seves més fidels veladores del Pataco i les qui durant molts anys han mantingut aquesta tradició

El Pataco és el protagonista encara que Les Dones d’Alforja les seves més fidels veladores i les qui durant molts anys han mantingut aquesta tradició són les encarregades de revelar-nos els detalls de l’elaboració d’aquest suculent plat. Un altre dels protagonistes “El Quimet” un personatge molt estimat del nostre poble parla de les seves experiències en una vida dedicada al tros. Intervenen sense ordre d’aparició: Rosa Domènech, Joana Bonet, M. Teresa Simó, M. Aurora Balcells, Àngels Garcia, Emília Vilanova, Roser Saludes, Teresa Àvila, Joaquim Puig Cabré, Salvador Besora Aguiló, i Antoni Pujals Rebull.

Andrea una reconeguda cineasta d’origen austríac encara que establerta des de fa molts anys a Tarragona, és autora entre altres del projecte Al quebrar la crisálida, Nicaragua, 2010 i Crossing Limits I Tarragona i Crossing Limits II Graz. També posseeix una reconeguda trajectòria com a fotògrafa www.andreaeidenhammer.com. El projecte que té el suport de l’Ajuntament d’Alforja parteix d’una idea original de Rogelio Portal dissenyador gràfic resident a la mateixa localitat d’Alforja qui conjuntament amb la mateixa Andrea donen forma al material.

Veure “Fem Pataco”

 

 
Altres Autors
Gairebé qualsevol persona pot publicar gairebé qualsevol contingut en la nostra revista si, tracta un tema d’interès per a Alforja i zones limítrofes. Alforja Stark no és responsable de les opinions recollides en els continguts ni expressades pels respectius autors o participants d’aquest lloc web.

NO COMMENTS

Leave a Reply