Sendo Martorell, cap de llista d’ERC a les municipals d’Alforja

rosendo-martorell

Sendo Martorell i Rovira encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya per Alforja a les Eleccions Municipals del 24 de maig de 2015. President i militant fundador de la Secció Local d’Esquerra d’Alforja, es presenta a la seva tercera legislatura. Va formar part del govern municipal en el mandat 2007-2011 i en l’actual, 2011-2015, és regidor a l’oposició.

Va néixer a Reus el 28 de febrer de 1959 i resideix a Alforja des de l’any 2000. Està casat i té dos fills. És tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, parla diversos idiomes (anglès, francès, alemany, italià) i té una llarga experiència en el món del turisme i més concretament en la gestió d’hotels. En el mandat 2007-2011, va desenvolupar la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Indústria i Turisme de l’Ajuntament d’Alforja.

El fet de passar tota la seva infantesa i adolescència a la part francòfona de Suïssa on va emigrar amb els seus pares, junt amb l’educació liberal i multicultural rebuda tant a l’escola primària com a la superior fa que de ben jove se li obri la ment i tingui molt clar com ha de ser una societat cívica i democràtica. Ensenyances que sempre ha intentat aplicar a la seva vida personal, professional i política. El seu tarannà, en el terreny polític, és propi dels habitants helvètics, discreció, no figurar i treball constant de formigueta.

Llista electoral ERC

 
llista-esquerra-alforja
1. Sr. Rosendo Martorell Rovira
2. Sr. Isaac Llort Barberà
3. Sr. Pau Garcia Herrera
4. Sr. Antoni Bosch Riera
5. Sr. Arnau Ferrer Abelló
6. Sr. Joan-Esteve Simó Miravall
7. Sra. Montserrat Vilella Olivé
8. Sr. Andreu Serra Salvat
9. Sra. Maria de la Mercè Garriga Serra

Suplents

1. Sr. Xavier Vilella Avila
2. Sr. Felip Ferré Taverna

(ERC)

 
Altres Autors
Gairebé qualsevol persona pot publicar gairebé qualsevol contingut en la nostra revista si, tracta un tema d’interès per a Alforja i zones limítrofes. Alforja Stark no és responsable de les opinions recollides en els continguts ni expressades pels respectius autors o participants d’aquest lloc web.

NO COMMENTS

Leave a Reply