Juanjo Garcia cap de llista de CIU i actual alcalde

 

juanjo-garcia

Joan Josep Garcia Rodríguez (Juanjo) encapçalarà la candidatura de Convergència i Unió a Alforja. Des de fa quatre anys és l’alcalde d’Alforja i fa un any que és el president de Secomsa, empresa de gestió de residus del Baix Camp que dóna feina a 350 persones de la Comarca.

Va néixer a Reus avui fa 47 anys, sent el quart d’una família de 5 germans.  Va estudiar a l’escola d’Alforja que actualment es diu Josep Fusté,  i des de petit va ser un gran aficionat a esports com el tennis i el futbol. Va cursar el batxillerat a l’Institut Gaudí de Reus i després va continuar estudiant per la titulació de Tècnic Superior de Sistemes de Gestió.

En acabar els estudis va treballar com a formador a Aula Centre de Formació durant 10 anys i ho  va compatibilitzar amb la formació d’Enginyeria de Sistemes de Microsoft, tot seguit va crear l’empresa Risc Informàtica SL, això succeïa el 1999, empresa que actualment dóna feina a 8 persones, té la seu a Reus, fins al dia d’avui Juanjo n’és el gerent.

 
Tot i que durant uns anys va viure a Reus, no va desvincular-se del seu poble. Té dos fills de la seva primera esposa. Actualment resideix a Alforja amb la seva actual parella.

Es defineix com una persona realista i coherent en les seves determinacions i actes. En el treball es considera constant i emprenedor. Acostuma a treballar en equip i a delegar tasques a persones de confiança. Li agrada escoltar a la gent, abans de prendre decisions tant en l’àmbit personal com en el polític.

lista-ciu-alforja

Llista electoral CiU

1. Sr. Joan Josep Garcia Rodríguez
2. Sr. Casimiro Rodríguez Camposo
3. Sra. Maria de l’Assumpció Mariné Miralles
4. Sr. Magí Ferré Taverna
5. Sr. Marcial Serena Martínez
6. Sra. Carlota Panduro Aragonès
7. Sra. Lara Abelló Sánchez
8. Sra. Anna Òdena Grau
9. Sra. Aukje de Haan Stallinga

Suplents

1. Sr. Jordi Rodríguez Camposo
2. Sr. Sergi Abril López
3. Sr. Jesús Gómez Blasco
4. Sr. José Maria Borràs Mariné
5. Sra. Maria Àngels Garcia LLopis
6. Sr. Antoni Pujals Rebull
7. Sr. Ramon Àvila Taverna

(CiU)

 
Altres Autors
Gairebé qualsevol persona pot publicar gairebé qualsevol contingut en la nostra revista si, tracta un tema d’interès per a Alforja i zones limítrofes. Alforja Stark no és responsable de les opinions recollides en els continguts ni expressades pels respectius autors o participants d’aquest lloc web.

NO COMMENTS

Leave a Reply