Diana Salvadó Artells encapçalarà la llista socialista

diana-salvado

Diana Salvadó Artells encapçalarà per primera vegada la llista socialista a Alforja, a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig de 2015. Actualment Regidora i primera secretària de l’agrupació local.

És mare de tres fills adolescents, amb els que viu al carrer Mercadal d’Alforja, a la casa on va néixer fa 48 anys. Llicenciada en filologia catalana, enginyera informàtica, també va provar sort en el món empresarial. Va aprovar les oposicions a Ensenyament i en l’actualitat és professora de Tecnologia a l’INS Priorat de Falset i secretària d’educació de la Federació del Camp Tarragona del PSC.

Es va iniciar des de ben joveneta en política, més tard es va implicar personal, i començà a militar amb el PSC. Actualment forma part de l’executiva del Camp de Tarragona i a les passades eleccions europees va incorporar-­se a la candidatura socialista (PSC­ PSOE).

Diana Salvadó ha estat sempre una persona implicada amb Alforja, ha participat en activitats i entitats culturals i cíviques del poble: als Amics d’Alforja, en el seu dia a les AMPA de la llar d’infants i de l’escola, a l’Ateneu Cultural Josep Taverna… Ha fet teatre, xerrades, dinars i sopars, concursos literaris, trobades artístiques i gaudis, llunes d’agost, excursions i caminades. Amb les seves pròpies paraules ens diu: “m’he interessat per Alforja i per les persones que hi convivim i he procurat fer encara més acollidor i atractiu, en el que jo he sabut, el nostre poble.”

lista-PSC-alforja

 
Llista electoral PSC-CP

1. Diana Salvadó Artells
2. Roger Queralt Besora
3. Cinta Capdevila Llop
4. Maria Elena Taverna Llauradó
5. Federico Ballarín Sanz
6. Eva Revelles López
7. Joaquim Balcells Terés
8. Gerard Salvat Raüll
9. Eva Salvadó Artells

Suplentes

1. Miren Karmele Aguirrezabala Mundiñano
2. Vicenç Martínez Masip
3. Gemma Capella Ferré

(PSC)

 
Altres Autors
Gairebé qualsevol persona pot publicar gairebé qualsevol contingut en la nostra revista si, tracta un tema d’interès per a Alforja i zones limítrofes. Alforja Stark no és responsable de les opinions recollides en els continguts ni expressades pels respectius autors o participants d’aquest lloc web.

NO COMMENTS

Leave a Reply