Alforja i el seu potencial com a destinació turística

Alforja i el seu potencial com a destinació turística

by -
0 3091
 

Unir-se per promocionar en conjunt el seu producte turístic i el territori.

La periodista Núria Riu entrevista pel Diari de Tarragona a tres empreses d’Alforja que han decidit unir-se i formar un cluster turístic per promocionar en conjunt el seu producte turístic. L’entrevista a més fa referència als atractius tant naturals com a culturals de la nostra localitat així com de la nostra privilegiada situació, elements que ens converteixen, sense dubtes, en una destinació molt atractiva pels qui busquen originalitat.

alforja-turisme07

L’ermita de Puigcerver, el celler  Mas del Botó, i l’allotjament rural Mas Olivella

El producte turístic en qüestió ho conformen El menjador i les cel·les de l’ermita de Puigcerver, el celler de vins Mas del Botó, i l’allotjament rural Mas Olivella, les tres empreses estan convençudes que el futur del municipi està indissolublement lligat a l’explotació turística dels nostres recursos i estan apostant fermament per això.

alforja-turisme11 alforja-turisme27 alforja-turisme03 alforja-turisme22

 
 

L’entrevista es publico en el Diari de Tarragona el diumenge 23 de febrer de 2014 amb el títol: “Alforja relanza su potencial como destino turístico”.

Alforja Stark

 
alforjastark
Alforja Stark és una plataforma digital col·laborativa per a la difusió d’informació relacionada amb el municipi d’Alforja, el seu entorn i els seus habitants, que manté un especial interès en promoure l’art, la cultura, el turisme, el desenvolupament econòmic sostenible i el respecte a la natura en aquesta zona.

NO COMMENTS

Leave a Reply